السبت، 17 سبتمبر 2022

اعتراف خطير

إعتراف كبابجي متقاعد 🥺

النهارده وانا قاعد علي البحر قابلت راجل كبير محترم اتعرفت عليه وطلع صاحب محل كباب وكفته من 35  سنه وحاليا ولاده كل واحد عنده محل والدنيا تمام .
المهم سألته ياحاج ايه حكايه الكفته وازاي اعرف الكفته الحلوه من الكفته المضروبه.؟

اسمع الرد 
ياباشا كل الكفته برا البيت مضروبه حتي اكبر محلات الكباب في مصر بتشتري من مصدر واحد (المذبح) هناك فيه معامل تحت السلم بتعمل أكياس ١٠  كيلو كفته يبدأ من 30 جنيه للكيلو لغايه 100 جنيه للكيلو فرحت وقولته تمام يبقي المحلات الكبيره بتشتري انظف حاجه ابو 100 جنيه رد عليا وقالي بلاش تعرف المعامل ده بتعمل الكفته من ايه  ابو 30 بيحطوا حته دهن علي كل كيلو وابو ١٠٠ ممكن يحطوا ديل ولا عظم مفروم  اما الباقي ده مش لحمه اصلا ولا بقري ولا جاموسي ولا ضاني.
انا خايف من ربنا قوي ياعالم مين اكل من عندي ومات ولا عاش تصدق يابني مره عملت كفته نظيفه لحم ودهن من الجزار طبيعي عارف النتيجه بعت 15  كيلو رجع منهم حوالي 12 كيلو بيقولوا وحشه وفيها حاجه غلط الظاهر اننا اتعودنا علي البلاوي والميكروب..

الرسول  قال ياباشا لعن الله شاربها وحاملها وبايعها وساقيها دي الخمر فمابالك بالسم الهاري اللي اسمه كفته ...اوعي ياباشا تشتري كفته او لحوم من اي حد برا البيت وبلاش لحوم مصنعه خالص . 
يابيه كل اللي بيشتري كفته وحواوشي ابو خمسه جنيه عارف وزيد عليهم اللي بيروح يدفع 450 في كيلو الكفته وفاهم انه كده امان بالعكس ابو 450 نفس المصدر ويزود علي الكيلو حته دهن او ليله عشان يقولك ضاني 
امال ليه بيبيعوا ب 400 جنيه الكيلو ؟
منظره ياباشا الإيجار والديكور والاغاني علي حسابك هو مش فيه كبايه شاي ب ٥ جنيه وكبايه شاي ب ١٠٠ جنيه ؟
بجد الراجل ده ابهرني

#منقول

ليست هناك تعليقات:

قران كريم